Pepp framtidspanel

Vi vill höra vad du tycker!

Vad du tycker och tänker är viktigt och kan förändra världen. Vi i Pepp ser din potential och har därför startat Pepps framtidspanel. Tillsammans med andra tjejer får du möjlighet att påverka hur Pepp ska arbeta för att inspirera unga tjejer inom teknik. Dina idéer skickas rakt in i styrelserummet och på det viset blir du en tech-fluencer som är med och formar framtiden.

Definierar du dig som tjej och är 22 år eller yngre? Toppenbra, då kan du anmäla dig direkt! Det spelar ingen roll vad du pluggar eller vilka intressen du har, det viktiga är att du vill dela med dig av dina åsikter och tankar. Gör din röst hörd, gå med i Pepps framtidspanel.

Inga förkunskaper krävs och du är välkommen precis som du är. Anmäl dig här
Beräknad tidsåtgång är cirka 15 minuter/månad.

 

Hur går det till?

1 gång/månad får du ett sms med en länk, genom att klicka på länken får du tillgång till en videofråga som du besvarar direkt i ett kommentarsfält. Genom att gilla och kommentera andra paneldeltagares svar skapas intressanta diskussioner och samtal. Svaren från Pepps framtidspanel kommer därefter att anonymiseras och resultatet lägger grunden för Pepps framtida verksamhetsutveckling. Dessutom kan det anonyma resultatet komma att användas för att exempelvis ställa krav på samarbetspartners och skapa förändring inom teknikbranschen. Engagemanget i panelen sker digitalt via din telefon.

FAQ

Vem kan delta i Pepps framtidspanel?

Alla som vill, definierar sig som tjej och är under 22 år får delta. Pepp värderar engagemang framför tidigare erfarenheter så inga förkunskaper krävs!

Vad binder man upp sig på som deltagare i Pepps framtidspanel?

Som deltagare får du ett sms med en länk till en videofråga 1 gång/månad. Pepps förhoppning är att du vill engagera dig genom att besvara frågorna men du kan självklart avbryta ditt deltagande när som helst genom att höra av dig till Pepp.

Vad händer om jag inte vill besvara en fråga?

Om det skickas ut en fråga som känns för personlig eller om du av någon anledning inte vill svara har du möjlighet att ignorera just den frågan. Varje månad skickas det ut en ny fråga.

Hur hanterar Pepp data som samlas in?

Pepp lägger stor vikt vid att värna om våra medlemmars integritet. Du kan läsa mer om Pepps sekretesspolicy här.

Vad kommer datan från Pepps framtidspanel att användas till?

Insikterna från Pepps framtidspanel kommer att användas för att utveckla Pepps framtida verksamhet. Det kan exempelvis innebära att vi förbättrar mentorskapsprogrammets events och aktiviteter utifrån panelens önskemål. Vidare kan Pepp komma att använda resultatet för att ställa krav på samarbetspartners och skapa förändring inom teknikbranschen. Observera att Pepp inte delar ut personlig information eller enskilda åsikter utan bara anonymiserad och aggregerad data. Ett exempel på detta skulle kunna vara “50 % av Pepps framtidspanel som utgörs av tjejer mellan 14-22 år vill att teknikföretag tar större ansvar för miljön”.

Eller vill du höra av dig till Pepp i just din stad? Du hittar kontaktuppgifter på vår kontaktsida