Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vi på Pepp lägger stor vikt vid att värna om våra medlemmars integritet och är därför noggranna med att skydda dina personuppgifter. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och vi är därför öppna med hur vi samlar in och behandlar dina uppgifter.  

Genom att acceptera denna personuppgiftspolicy samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Pepp behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera din förfrågan/intresseanmälan. Personuppgifterna används för att kunna kontakta dig, samt kommunicera information till dig. Personuppgifterna är endast tillgängliga för ett begränsat antal av Pepp:s ideella medarbetare, och lämpliga tekniska säkerhetsåtgärder är vidtagna för att säkerställa att personuppgifterna är trygga. Pepp använder underleverantörer av system där dina personuppgifterna hanteras. Vissa av underleverantörerna är delvis lokaliserade utanför EU, men vi använder endast underleverantörer som arbetar i enlighet med GDPR.

Dina personuppgifter kommer aldrig att delas vidare till tredje part.

Om du inte har visat intresse för informationen vi skickat till dig inom 18 månader kommer alla dina personuppgifter att raderas ur våra system.

Har du frågor utöver informationen som finns i denna policy kan du kontakta oss på dataskydd@blipepp.nu.

Om du önskar bli borttagen ur Pepp:s system, eller vill veta vilken information som finns lagrad om dig, vänligen skicka ett mail till dataskydd@blipepp.nu.