Adept

Adept

“Vad gör en ingenjör?” är du troligtvis inte ensam om att ha funderat över. Att svaret inte går att förklara i en mening beror på att en ingenjör kan vara så många olika saker, men en sak är säker – ingenjören jobbar med att lösa morgondagens problem! Ingenjörens bidrag till samhället finns överallt i vår vardag; från cykeln du tar dig till skolan på till hur du använder den här hemsidan! Ingenjörer har därför en nyckelroll att se till att framtidens teknik hjälper oss människor att leva på ett hållbart sätt.

Pepp finns för att du som gymnasietjej* ska få veta mer om vilka otroligt häftiga/spännande/roliga saker ingenjörsyrket kan innebära! Du får genom ditt mentorskap kontakt med en ingenjörsstuderande tjej*, möjlighet att gå på inspirerande event och workshops hos företag i ingenjörsbranschen och ett tillfälle att lära känna andra tjejer som också är nyfikna på att veta mer om ingenjörens roll.

När du går på gymnasiet har du som tjej* möjlighet att gå med i Pepp mentorskapsprogram under vårterminen. Just nu kan du göra en intresseanmälan för att få mer information när anmälan öppnar.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Vill du vara med?

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.