Pepp Nationellt

Pepp Nationellt

Vill du vara med i Pepps arbete för att bidra till en mer jämställd teknikvärld? Pepp är ett mentorskapsprogram där du som student kan engagera dig som mentor till en gymnasietjej*. Vi letar alltid efter fler personer som vill vara med i Pepps nationella arbete. Genom att bli en del av Pepp får du arbeta med och utvecklas inom ett område du är intresserad samtidigt som du får bidra till positiv samhällsutveckling och får ta del av nätverket Pepp.

Vi söker en riktig förhandlare som älskar tech och lätt skapar samarbeten med coola företag! 🎉

Pepp

Pepp jobbar för FNs hållbarhetsmål 5 och har en vision att skapa en jämställd teknikbransch. Vi arbetar sedan 8 år tillbaka ideellt med inspirationsevent, marknadsföring och ett mentorskapsprogram för att inspirera gymnasietjejer till att se möjligheterna inom tech.

Pepp utvecklas konstant och nu är vi på en spännande resa, där en otroligt viktig del är att bygga starka partnerskap med företag i tech-branschen. Det är genom dessa samarbeten som vi kan koppla samman gymnasie- och universitetstjejer med inspirerande företag där vi kan lyfta förebilder och möjligheter framåt, samtidigt som vi hjälper företagen få inblick i den nya generationens värderingar och idéer. Det är även genom dessa partnerskap som Pepp finansieras.

Vem vi söker

Vi söker dig som är en riktig nätverkare och gärna hittar roliga sätt att samarbeta på. Du gillar att förhandla och är inte rädd för att ställa krav på andra för att uppnå win-win-win situationer.

Du ser stora möjligheter för hur Pepp kan påverka och skapar gärna engagemang hos andra. Vi tror att du är en kreativ person med många egna idéer på hur Pepp kan synas och höras i nya kretsar.

Som en del av vår re-branding utvecklar vi just nu en ny hemsida och grafisk profil som lanseras till hösten 2021. Självklart kommer även du i denna roll ha en stor påverkan på hur Pepp bör uppfattas och kommunicera utåt för att säkra partnerskap.

Uppdrag Som Finansieringsansvarig är ditt uppdrag att…

 • Vara ansiktet utåt för Pepp gentemot techbranschen och aktivt söka kontakt med möjliga partners och investerare
 • Förhandla avtal med blivande partners och hitta win-win-win scenarios där alla involverade parter blir nöjda med samarbetet
 • Etablera långsiktiga partnerskap med företag som uppfyller Pepps värderingar och delar vår vision
 • Säkra Pepps finansiering av verksamheten nationellt
 • Hjälpa vår Digital Influencer att skapa content och filmer tillsammans med partners (kommunikationsavdelningar och förebilder)
 • Tillsammans med vår Digital Summit Leader säkra inspirerande event för målgruppen unga tjejer tillsammans med partners
 • Skapa avtal och mallar
 • Leda arbetet i vidareutveckling av Pepps värdeerbjudande där du tar hjälp av teamet vid behov
 • Bidra till dina kollegor i det nationella teamet och stötta med partner och finansieringsfrågor i deras arbete

…och dina egna idéer!

Dina mål i rollen

 • Etablera 3 nya partnerskap i storleksordningen 1-10 MSEK beroende på innehåll i samarbetet
 • Nöjdhet från partners
 • Göra Pepp synlig i branschforum som exempelvis Women In Tech eller Almedalsveckan
 • Vara en drivande kraft i dialogen kring jämställdhet och mångfald i tech-branchen

Det är otroligt viktigt att din tid i Pepp är utvecklande för dig som ledare och som organisation lägger vi stor vikt vid att du själv växer, utvecklas och får med dig relevant erfarenhet från din tid med oss.

Arbetet sker mestadels digitalt med möjlighet till vissa fysiska träffar när coronarestriktionerna lyfter. Du kommer att vara en del av Pepps nationella team som leds av verksamhetschefen Maria Rundberg. Om du har frågor kring rollen kan du ställa dem till Styrelseordförande Rebecca som sköter rekryteringen på: rebecca.ahlstrand@blipepp.nu

Sök senast 27/11 här!