Styrelsen

Styrelsen

Pepps styrelse består av personer från olika delar av landet med olika erfarenheter som alla brinner för Pepps vision. Vissa av oss pluggar fortfarande och andra har varit ute i arbetslivet ett par år men vi har alla någon koppling till tekniska studier och ingenjörsyrket. Vårt arbete går ut på att samordna projektgruppernas arbete ute i städerna och ge dem förutsättningarna de behöver för att kunna driva peppande mentorsprogram. Vi arbetar även strategiskt med etablering i nya städer, utveckling av vårt koncept samt vår visuella identitet.

Är du intresserad av att engagera dig i styrelsen? Kontakta oss på styrelsen@blipepp.nu

Styrelseordförande
Rebecca Ahlstrand

Rebecca Ahlstrand
rebecca.ahlstrand@blipepp.nu

Med en civilingenjörsexamen inom IT och Industriell ekonomi från KTH i bakgrunden jobbar jag för att driva innovation och utveckling av IKEA-koncernen. Vägen hit var utmanande och jag har hittat enormt stöd från förebilder och mentorer. Det var min kärlek till mentorskap som fick mig att gå med i Pepp 2015 som mentor och blev så kär att jag året efter blev projektledare för Stockholm – nu är jag superlycklig som får ta mig an ordföranderollen och hjälpa ännu fler tjejer att få inspiration och givande mentorskap!

Styrelsesekreterare

Susanna Nygårds
susanna.nygards@blipepp.nu

 

Ekonomiansvarig

Hanna Nilsson
hanna.nilsson@blipepp.nu

Vintern 2018 tog jag examen från Väg och Vattenbyggnad med inriktning mot Infrastruktur och Miljöteknik på Chalmers Tekniska högskola. Idag jobbar jag på NCC och är anställd som trainee inom avdelning Infrastruktur Stockholm. Med ett stort intresse för ekonomi och jämlikhet vill jag vara med och introducera tjejer för teknikområden samt vara med och driva Peppsstyrelsearbetet. Där vill jag vara med och utveckla ekonomiarbetet med utbildningar, utbyte av gemensamma erfarenheter, kreativa idéer och förvaltningsförslag.

PR & Marknadsföring
Image from iOS

Fanny Lindgren
fanny.lindgren@blipepp.nu

 

Nationell projektledare
Matilda Olsson

Matilda Olsson
matilda.olsson@blipepp.nu

Våren 2018 tog jag examen från Handelshögskolan i Göteborg. Jag arbetar nu som managementkonsult på Ascend och mina arbetsuppgifter är olika varje dag. I Pepps styrelse arbetar jag som rekryteringsansvarig, där högt och lågt kring rekrytering blandas med frågor om hur Pepp ska bli en ännu bättre organisation. Jag tycker att det är oerhört viktigt att tjejer ska kunna fritt välja sin framtida karriär. Så trots att jag själv inte är ingenjör brinner jag för att fler tjejer ska kunna identifiera sig med ingenjörstiteln och att branschen ska bli mer jämställd. Det är jag övertygad om att vi alla tjänar på.

Grundare

Edit Wallin
edit@blipepp.nu