Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi på Pepp lägger stor vikt vid att värna om våra medlemmars integritet och är därför noggranna med att skydda dina personuppgifter. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och vi är därför öppna med hur vi samlar in och behandlar dina uppgifter.  

Genom att acceptera denna personuppgiftspolicy samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Pepp behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera din förfrågan/intresseanmälan. Personuppgifterna används för att kunna kontakta dig, samt kommunicera information till dig. Personuppgifterna är endast tillgängliga för ett begränsat antal av Pepp:s ideella medarbetare, och lämpliga tekniska säkerhetsåtgärder är vidtagna för att säkerställa att personuppgifterna är trygga. Pepp använder underleverantörer av system där dina personuppgifterna hanteras. Vissa av underleverantörerna är delvis lokaliserade utanför EU, men vi använder endast underleverantörer som arbetar i enlighet med GDPR.

Dina personuppgifter kommer aldrig att delas vidare till tredje part.

Dina uppgifter kommer sparas i 12 månader från registrering. Efter denna tid kommer en ny förfrågan att skickas ut via mail där vi frågar dig om du vill att vi skall fortsätta ha kvar dina personuppgifter i ytterligare 12 månader.

Har du frågor utöver informationen som finns i denna policy kan du kontakta oss på dataskydd@blipepp.nu.

Om du önskar bli borttagen ur Pepp:s system, eller vill veta vilken information som finns lagrad om dig, vänligen skicka ett mail till dataskydd@blipepp.nu.