Digital kreatör

Pepp söker Digital kreatör

Pepp är en ideell organisation som arbetar för att främja tjejers teknikintresse. Genom att bredda synen på vem som kan arbeta med eller studera teknik hoppas vi kunna inspirera och uppvisa de oändliga möjligheter som ingenjörsyrket och teknikindustrin erbjuder.

Inför verksamhetsåret 2020 vill Pepp satsa på att öka kännedomen om vad vi gör och vad vi står för. Ett viktigt steg för att lyckas är att utöka vår digitala närvaro. Därför letar Pepp efter en kreativ person med stort intresse för sociala medier!

Arbetsuppgifterna handlar främst om att skapa engagerande innehåll i Pepps kanaler men det finns även goda möjligheter till större ansvar inom området för PR & kommunikation. Vi tror på ägandeskap och hoppas att du kan bidra med nya idéer på hur Pepp kan göra skillnad!

Är du intresserad av grafisk design, illustrering, foto/film eller redigering tror vi att du kommer trivas väldigt bra i rollen som digital kreatör. Vidare ser vi gärna att du har ett öga för färg- och form samt har koll på vad som trendar på nätet!

Om du pluggar, jobbar eller är ute på resande fot är inte avgörande för oss – det viktiga är vem du är! Vi tror att du är intresserad av teknik och vill bidra till att skapa bättre förutsättningar för en jämställd teknikbransch. Du är en glädjespridare och trivs med att jobba tillsammans med andra!

För att lyckas i ditt arbete ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga, är organiserad samt har möjlighet att lägga cirka 8-10 h per månad till Pepp. Arbetet kommer huvudsakligen ske på distans genom onlinemöten, vilket ger dig goda möjligheter att styra din egen tid.

För frågor kring uppdraget hör av dig till fanny.lindgren@blipepp.nu Sista ansökningsdag: 15 april 2020.

Varför ska jag söka till Pepp?

Som en del av Pepp får du vara med och utmana bilden av teknik i hela Sverige och bidra till en jämställd teknikbransch. Du blir en del av ett stort nätverk av teknikintresserade tjejer som hjälper dig binda värdefulla kontakter med både studenter och näringsliv!

Vem kan söka till Pepp?

Alla som delar våra värderingar kan vara med! Arbetet är ideellt och vi som engagerar oss i Pepp är själva personer som brinner för teknik och vill hjälpa fler att upptäcka allt branschen har att erbjuda. Vissa av oss pluggar och andra har varit ute i arbetslivet ett par år men vi har alla någon koppling till tekniska studier och ingenjörsyrket.