Hej Märta! Vad är det med ingenjörsyrket som intresserar dig?
Att det är ganska fritt och att jag kan göra lite allt möjligt. Jag gillar inte när allt är hugget i sten, utan vill kunna forma min egen väg utifrån de erfarenheter som jag har. Sedan är jag ganska nyfiken och älskar att hitta nya lösningar på problem(problemlösning), vilket är ganska typiskt för yrket!

Har du lärt dig något om dig själv under ditt Pepp-år?
Att jag kan mer än vad jag tror, bara jag vågar tro på mig själv lite mer. TIPS till alla tjejer med dåligt självförtroende! NI ÄR GRYMMA, precis som ni är!

Vad är du mest stolt över i din projektgrupp?
Att alla är så olika men att vi är grymma som team och blir lika stolt varje gång vi gör ett framsteg eller bara skrattar åt ett snedsteg vi gjort. Vi växer tillsammans!

Vem tycker du borde söka till projektledare i Pepp?
Alla! Haha, nej men om DU vill vara med och driva VIKTIGA frågor, växa som person och ha SUPERKUL samtidigt! :slightly_smiling_face: