Hej Linnea! Du är projektledare i Pepp och är med och främjar tjejers teknikintresse, vad är det med ingenjörsyrket som intresserar dig?
Att få utveckla nya produkter där jag får använda min kreativitet samt lösa problem! Jag fascineras av nya tekniska innovationer och som ingenjör kan jag jobba i projekt som utvecklar ny teknik. Jag gillar också att jag som ingenjör har en bred bas där jag kan jobba i olika branscher och välja jobb som jag tycker är kul.:sunglasses:

Vad har varit mest givande i ditt engagemang i Pepp?
Det som har varit mest givande för mig är all energi och pepp jag får genom att driva det här projektet. Att öka jämlikheten i teknikbranschen är något jag brinner för och genom Pepp kan jag göra skillnad på riktigt. Ännu bättre är det att jag får göra detta tillsammans med min projektgrupp, alla mentorer, adepter och förebilder från företagen!:star-struck:

Vad är du mest stolt över i din projektgrupp?
Att vi är en grupp på sju personer som inte kände varandra innan som bara på fyra månader lyckats forma det här mentorskapsprogrammet i Göteborg. Nu får man verkligen se resultatet på all planering, att vi har lyckats hitta så många förebilder hos våra partnerföretag och på Chalmers som inspirerar och peppar.:muscle::skin-tone-6:

Vem tycker du borde söka rollen som projektledare för Pepp?
Vill du ändra och utmana bilden av vad ingenjörsyrket innebär och vem en ingenjör är? Sök! Vill man se fler kvinnor och icke-binära på tekniska utbildningar och bidra till den skillnaden? Sök! Vill du utvecklas inom ledarskap och som person? Sök! Man växer otroligt mycket i rollen som projektledare och man lär sig mycket om sig själv. Att driva ett projekt med personer som brinner för samma sak är också otroligt kul och inspirerande.:sparkles:

Har du något tips du vill dela med dig av?
Glöm inte att fira och glädjas över dina och andras framgångar!