Göteborg – Samarbete

Göteborg

Samarbete

Pepp vill genom sitt mentorskapsprogram inspirera fler unga kvinnor till att söka sig till teknikbranschen för att på så sätt förse arbetsmarknaden med fler kvinnliga ingenjörer.  För att skapa ett starkt och inspirerande nätverk vill vi skapa och lyfta kvinnliga förebilder inom teknik. Därför har Pepp valt att samarbeta med partnerföretag som delar samma vision som oss samt representerar den stora teknik- och industribredd som finns här i Göteborg. Vår ambition är att genom våra samarbetspartners visa på bredden med ingenjörsyrket genom att träffa företag som alla jobbar med teknik men inom olika branscher.

Vi är genom våra partnerskap glada över att skapa en plattform för gymnasietjejer, kvinnliga studenter på Chalmers och yrkesverksamma kvinnliga ingenjörer där nyfikenhet, engagemang och driv skapar förutsättningar för att få fler kvinnor att vilja jobba med teknik.

Vill ni precis som oss jobba för fler kvinnliga ingenjörer? Som lokal samarbetspartner till Pepp Göteborg har ni som företag möjlighet att lyfta era kvinnliga förebilder genom att hålla i inspirationsevent, workshops och aktiviteter tillsammans med oss!

Är ni intresserade av ett framtida samarbete eller har några frågor? Vänligen kontakta Kerstin Karlsson, kerstin.karlsson@blipepp.nu.

Pepp Gbg